Sponsorer

Rock mot fotball har holdt det gående som selvstendig festival i over 15 år. Festivalen har vokst hvert år og antall besøkende har økt i alle år. Vi er utrolig stolte over hva vi har oppnådd i løpet av disse årene, men vi innrømmer samtidig at vi ville aldri klart det uten våre fantastiske sponsorer. Via våre sponsorer har vi mottatt både økonomisk støtte og uendelig mye hjelp. Vi er dem alle evig takknemlig. Vi setter utrolig stor pris på vårt samarbeid, og vi håper vi kan vedlikeholde det i mange år.

Blåklæder

Blåklæder levere arbeidsklær og verneutstyr av høyeste kvalitet. Vi har støttet Rock mot fotball og deres arbeid helt siden festivalen startet. Vi er stolte over vårt samarbeid og kjenner trygghet i at alle ansatte ved festivalen er utstyrt med riktig verneutstyr til alle situasjoner. Det har vært vår glede å støtte denne flotte festivalen i alle år. Vi ønsker dere lykke til og ser fram til neste festival.

Amfi Moss

Amfi Moss har i mange år vært et naturlig samlingssted for innbyggerne på Moss, vi er her for dem hver dag og er stolte over å kunne tilby dem mer enn 70 butikker. Hos oss kan alle få hjelp til sine daglige innkjøp. For oss er det helt naturlig å ta en aktiv rolle i vårt vakre lokalsamfunn og Rock mot fotball er et flott tilbud til alle som kaller Moss hjem. Gutta bak festivalen gjør en strålende jobb år etter år. Vi ser fram til å hjelpe dem med alt vi kan også i årene som kommer.

Moss dagblad

Avisen ble opprettet i 1912 som Moss Socialdemokrat og var direkte tilknyttet Arbeiderpartiet. Vi endret navn til Folkets Blad i 1923, før vi tok dagens navn i 1957. Moss dagblad har i over 100 år dokumentert alt som skjer i vårt lille nærmiljø. Som byens eneste avis har vi alltid tatt vår samfunnsrolle på alvor og det er for oss helt naturlig å støtte Moss sin egen musikkfestival. At man har etablert et slikt tilbud som Rock mot fotball i lille Moss, viser hvilke muligheter som ligger i byen vår. Til alle som jobber med og rundt Rock mot fotball vil vi på vegne av hele byen si tusen, tusen takk. Dere gjør en fantastisk jobb og vi er stolte av å få være med på laget.

Moss Energi

Vi er svært imponert over hvordan Rock mot fotball har utviklet seg gjennom årene, og som en vital del av det lokale næringslivet i Mosseregionen ser vi det som vår plikt å støtte opp om det arbeidet Rock mot fotball utfører. Dere legger virkelig både hjerte og sjel i å gi alle våre innbyggerer en flott festival. Vi ønsker dere lykke til videre og håper vi får muligheten til å

fortsette vårt samarbeid i mange år.

Moss sparebank

Moss sparebank har alltid sett det som en av sine viktigste oppgaver å bidra og støtte lokalsamfunn, idrettslag og gode arrangementer i regionen vår. Om noen har kunnskap og pågangsmot til å starte noe nytt, og etablerer et tilbud for alle våre kunder og innbyggere i Moss, er det vår plikt å stille opp. Rock mot fotball har i løpet av sin levetid bygd opp et sterkt varemerke, og er en flott ambassadør for hva som kan skapes på Moss. Vi er oppriktig stolte av å kunne nevnes i samme setning som denne flotte festivalen.

Moss kommune

Moss kommune er stolte over at Rock mot fotball avholdes hos oss hvert eneste år. Dette er et fenomenalt godt tilbud, og har i mange år vært en helg både våre innbyggere og tilreisende ser frem til. Samarbeidet mellom kommunen og Rock mot fotball har fungert utmerket i alle år. Det har for oss vært en sann glede å støtte Rock mot fotball og deres arbeid.

Privacy Policy