Moss Hotel

Det grønne hotellet midt i Moss

På Moss Hotel er engasjement for miljøet del av vår DNA. Vi lever i et vakkert land med store naturkrefter og fantastisk natur. Det forplikter.

Den grønne nøkkelen

I flere år har vi gradvis minimert Moss Hotels innvirkning på vårt sårbare miljø. Allerede i 2000 ble vi tildelt miljømerket “The Green Key”. Siden har vi investert målrettet i grønn teknologi og utdanning av alle våre ansatte. Vi har investert betydelige summer i vårt miljøprogram, og over hele hotellet er det sensorer og termostater med lavenergiløsninger som sørger for at vi ikke bruker mer strøm, vann og varme enn nødvendig. Dette går på ingen måte ut over våre kjære gjester. Systemet er meget intelligent og vi benytter det aller beste av miljøteknologi. To ganger i året deltar alle ansatte på hotellet en miljø-temadag. Her skjerper vi bevissthet rundt våre daglige rutiner. Alle ansatte, fra restaurant til resepsjonen og rengjøring, jobber tett sammen for å oppnå våre grønne mål. Hotellet har også et eget program hvor vi belønner ansatte for det arbeidet de gjør utenfor hotellet. Vi har alle et ansvar for å ta vare på jorden vil lever på. Klarer våre ansatte å redusere sitt energiforbruk i sine liv også utenfor jobb, føler vi at det er helt naturlig at vi belønner dem.

100 prosent CO2-nøytrale hotell

Men dagens vidunderlige teknologi til rådighet er det ingen grunn til at vi som jobber i denne bransjen skal presse oss selv lengre. Vi vet at våre kunder setter pris på vårt arbeid og kravene til bransjen vil nok bare bli større i årene som kommer, både fra myndigheter, og ikke minst fra våre gjester. Moss Hotell har hele taket dekket med solceller av ypperste kvalitet. En stor investering, men en vi føler det er vår plikt å bære. Med anlegget på taket supplerer vi elektrisitet generert av vannkraftverk og sparer miljøet i samme prosess. En soleklar vinn-vinn-situasjon. I løpet av 2012 reduserte vi hotellets CO2-utslipp med ca. 50 tonn, og i 2014 ble Moss Hotell 80 prosent CO2-nøytral. Vi er kommet langt, men vi har mer å gå på. Vi jobber videre, og med god hjelp fra våre ansatte og gjester er vi sikre på at vi kommer i mål med et 100 prosent CO2-nøytral hotell innen 2018. Vår nye fløy som er under oppføring, og som forventes å åpne august 2018, blir i sin helhet kledd med solceller. Ny teknologi gir oss enorme muligheter, og alle her på Moss Hotell er stolte av å være tidlig ute med å anvende det aller nyeste av miljøteknologi. Når den nye fløyen står klar forventer vi at over 40 prosent av hotellets energiforbruk vil komme fra solkraft.

Om Moss Hotell

Moss Hotell kan tilby 180 rom og 8 suiter. Alle rommene er oppusset de siste 6 årene og har alt man kan forvente av fasiliteter. Hotellet kan også tilby to restauranter og egen hotellbar.

Restaurantene våre tilbyr alt fra lunsj til a’la carte, og kan også betjene større selskaper som bryllup og konferanser. Treningstudio og solarium står til våre gjesters disposisjon under hele deres opphold.

For dem som ønsker å legge sin konferanse til Moss kan vi stille med en egen konferansefløy hvor vi kan betjene opp til 180 gjester. Konferansefløyen kan deles opp i mindre rom og alt nødvendig utstyr er selvsagt tilstede.

Tilbud til Rock mot fotball

Moss Hotell er stolte over å kunne være med å støtte opp om denne flotte festivalen. Vi har vært partner av Rock mot fotball helt siden festivalen startet og har eget program tilrettelagt for alle besøkende som skal på festivalen. Alle som bestiller rom hos oss minimum to uker før festivalen, har vi gleden av å tilby 20% avslag på opphold og bespisning.

Privacy Policy