Mitt Hotell Moss

Mitt Hotell Moss ligger sentralt plassert midt i Moss sentrum. Vår plassering gjør at man aldri er langt unna byens tilbud. Det er gangavstand til både butikker, restauranter og teater. Byens nye museum og nye hovedbibliotek er også under oppføring bare et par kvartaler fra vårt lille hotell. Alle transportmuligheter finnes også i umiddelbar nærhet. Mitt Hotell i Moss har holdt dørene åpne til besøkende i over 30 år, og vi er stolte av å være et av byens eldste hotell. Vi kan by på 120 rom, og vi har et godt utvalg av enkelt- og dobbeltrom. For de som trenger litt mer plass har vi også tre suiter å tilby. Om du søker et rom for en natt eller to, eller det er konferanse du trenger lokaler for; Mitt Hotell kan hjelpe deg.

Mat og drikke

Brua restaurant er å finne i hotellets tredje etasje, og har store vinduer ut mot sentrum og havneparaden. Her serverer vi frokost, lunsj og middag. Restauranten har plass til over 220 gjester. I tillegg til Brua restaurant har vi et eget selskapsrom til større private arrangementer. Selskapslokalet kan huse fra 20 til 80 personer. Vårt à la carte-kjøkken er inspirert av det nordiske kjøkkenet, og vi benytter alltid de beste råvarene de ulike sesongene har å by på. Brua er åpen for alle fra kl. 11.00 til 22.00 hver dag. Vår lunsjbuffet består av kalde og varme retter, salater, desserter, kaker og ulike typer kaffe.

Konferanse

Mitt Hotell har 18 møterom med kapasitet for opptil 220 personer. Vi har godt teknisk utstyr, flere vrimleområder, garderobe og en stor, luftig terrasse. Med vår sentrale beliggenhet i Moss sentrum, og nærhet til alle transportmuligheter, er Mitt Hotell et ypperlig valg for konferanser og møter. Vi har i samarbeid med Stiftelsen Miljøfyrtårn og klimapartnere utviklet vårt eget konsept “Grønne Konferanser”. Grønne Konferanser er et fremtidsrettet tilbud der hotellet i samarbeid med kunden jobber mot et felles mål om å tilrettelegge for størst mulig reduksjon av CO2-utslipp i forbindelse med konferansen. Sammen kan vi gjøre en forskjell, og Mitt Hotell har inngått partneravtaler med en lang rekke bedrifter som legger til rette for at vi skal kunne gjøre det enklere for oss og våre kunder å redusere våre CO2 utslipp.

Fasiliteter

Mitt Hotell i Moss har de siste 5 årene blitt oppgradert til et topp moderne hotell. Våre rom er alle oppusset og inneholder både tv, vannkoker, minibar, buksepresse, og selvsagt har alle rom gratis WiFi til alle gjester. I hotellets kjeller finner man både treningsrom og sauna som alle våre kunder kan benytte fritt under hele deres opphold.

Miljøansvar

Selv om Mitt Hotell ikke er av de største i landet så tar vi vårt miljøansvar på alvor. Vi jobber for et miljøvennlig forbruk, prøver alltid å redusere vår avfallsmengde, og har investert betydelige beløp i energibesparende tiltak. Vi er stolte over å være Miljøfyrtårnsertifisert, noe som betyr at vi har fokus på avfallsreduksjon og miljøvennlig avfallshåndtering, energisparende tiltak, innkjøp av miljøvennlige produkter, tiltak for bedre arbeidsmiljø, og bruker bare økologisk mat i den grad det lar seg gjennomføre. Vi forventer at det i fremtiden vil bli stilt langt større krav til oss fra våre kunder, gjester og myndigheter. Derfor setter vi miljø på dagsorden, og vi er stolte av de bidragene våre ansatte og kunder gjør hver dag.

Tilbud til Rock mot fotball

Mitt Hotell har vært samarbeidspartner med Rock mot fotball i over 10 år. Vi er stolte over å kunne gjøre vårt for at alle tilreisende får en så flott festivalopplevelse som mulig. Alle som booker et rom hos oss senest 3 uker før festivalen vil få 20% avslag på bestillingen, og få en egen spesiallaget “Festival lunsj” på lørdag formiddag før festen begynner.

Privacy Policy